Prijzen:

"Zee"waardig afscheid

Voor de Nederlandse kust tussen Zandvoort en Wijk aan Zee

duur circa 2 uur

prijs € 475,--

 

Muzikale omlijsting met live Saxofoon muziek.

prijs € 50,-- incl Btw

 

Wensen op maat

Voor de ervaren zeezeilers van Horizon-Voorbij is niets onmogelijk. Bijvoorbeeld de ondergaande zon tegemoet zeilen. Of  's nachts onder een volle sterrenhemel met zeevonk in het kielzog. Bij geschikt weer is asverstrooiing onder gennaker vanaf het voordek mogelijk.

Overige plaatsen

Overige plaatsen langs de kust en het Wad van Texel tot Scheveningen zijn mogelijk!

Evenals de binnenwateren IJmeer, Markermeer en IJsselmeer.

Een vaartocht naar deze locaties duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van stroming en wind.

prijs € 675,--

 

Bij Horizon-Voorbij is veel mogelijk, in overleg kunnen we een vaartocht samenstellen waarbij elk uur langer € 95,-- kost.

 

Nazorg

Wilt u later nog eens de plaats van verstrooiing bezoeken ter herinnering aan de overledene, dan is dit mogelijk. Zo kan Horizon-Voorbij aan de hand van de geografische positie in coördinaten met u terug naar de plaats van afscheid om bijvoorbeeld bloemen te strooien.

Geen bijkomende kosten

Bij Horizon-Voorbij is het tarief compleet voor de boot, de schipper en begeleiding van onze gasten en de uitvaart. Ook inclusief koffie of thee met versnaperingen óf een drankje met hartige hapjes. Ook zit het certificaat bij de prijs inbegrepen! Parkeren is comfortabel op het haventerrein en bij vertrek krijgt u van ons een uitrijkaart zodat u geen parkeerkosten heeft!